arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Innovatieprijs

Nieuw: De Innovatieprijs GERIATRIE

De inzendingsmogelijkheid is gesloten!

De Stichting Gezondheid Voor Ouderen (SGVO) heeft De Innovatieprijs GERIATRIE ingesteld. De Stichting Gezondheid Voor Ouderen is een initiatief van prof. dr. G.J. Ligthart, klinisch geriater, erelid NVKG en belangrijk pionier voor de Klinische Geriatrie en de NVKG.

De Innovatieprijs GERIATRIE zal voor het eerst worden uitgereikt tijdens de Geriatriedagen 2023.
Aan de prijs is een geldbedrag verbonden van 2500 euro. We zoeken geriatrie-professionals, die een innovatie bedacht hebben, die de gezondheid van ouderen verbetert. Heb jij of je team een mooie innovatie bedacht en uitgeprobeerd in de praktijk? Procesinnovatie, organisatorische innovatie, innovatieve samenwerking, technologische innovatie, digitale innovatie: elke vorm maakt kans op De Innovatieprijs GERIATRIE.

Stuur voor 10 januari 2023 een beschrijving van je innovatie (max 1 A4) en een plan hoe je het geldbedrag wilt besteden o.v.v. Inzending De Innovatieprijs GERIATRIE 2023 naar info@nvkg.nl.
Een deskundige jury selecteert 3 kandidaten, die hun innovatie presenteren tijdens de Geriatriedagen 2023. De jury kiest de winnende innovatie uit deze 3 kandidaten.

Stuur je innovatie voor 10 januari 2023 naar info@nvkg.nl !

Veel succes!

Met vriendelijke groeten,
SGVO-bestuur
Bram Haan, Carina Kok, Jitske Slagmeulen, Marianne Toubi en Judith Wilmer.