arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Inschrijving

We gaan ervan uit u live te mogen ontvangen. Te allen tijde worden de RIVM maatregelen omtrent COVID-19 in acht genomen. Momenteel houdt dit in dat er alleen toegang wordt verleend aan deelnemers met een geldig toegangsbewijs in de CoronaCheck-app. Tevens is het nog niet mogelijk om te registreren voor diner/feest, of om hotelaccommodatie te boeken. Mochten deze maatregelen vervallen, dan ontvangen ingeschreven deelnemers hierover bericht en worden overige geïnteresseerden op de hoogte gehouden via de congreswebsite en onze social media kanalen.

Niets missen? Registreer dan voor onze nieuwsbrief!

Inschrijving
Onderstaand treft u een overzicht van de registratietarieven. Via onderstaande knop kunt u registreren.

 

Gereduceerd inschrijftarief tot 1 december 2021   1 dag   2 dagen
Medisch specialisten, Verpleegkundig Specialisten, Physician Assistants, Gerontologen en overige deelnemers   EUR 275,-   EUR 425,-
AIOS, Verpleegkundigen en verzorgenden / Fysiotherapeuten   EUR 195,-   EUR 345,-
Regulier inschrijftarief vanaf 2 december 2021    1 dag    2 dagen
Medisch specialisten, Verpleegkundig Specialisten, Physician Assistants, Gerontologen en overige deelnemers   EUR 325,-   EUR 475,-
AIOS, Verpleegkundigen en verzorgenden / Fysiotherapeuten   EUR 265,-   EUR 425,-
Voltijdstudenten           EUR 95

* Voltijdstudenten dienen een kopie van hun studentenkaarten te uploaden om in aanmerking te komen voor het studententarief.
** Mocht onverhoeds het congres omgezet moeten worden naar online, wordt u gecrediteerd voor het verschil.

Congresdiner, feest en hotelaccommodatie
In afwachting van de COVID-19 maatregelen is het nu nog niet mogelijk te registreren voor diner / feest en of om hotelaccommodatie te boeken . Zodra er meer bekend is ontvangt u hierover bericht. Houdt ook onze social media in de gaten!

Annulering
Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering vóór vrijdag 31 december 2021 vindt restitutie plaats onder aftrek van EUR 35 administratiekosten. Na deze datum kan geen restitutie meer plaatsvinden.

Betaling
Uitsluitend via iDEAL of creditcard.