arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Online!

File:PDF file icon.svg - Wikimedia Commons Let’s get digital! aanvullende instructies 

What’s in for me? – Functionaliteiten van het Geriatriedag 2022 platform

Platform
Op het platform vindt u een overzicht van alle programmaonderdelen. Rechts in beeld is een algemene chat; deze wordt gelezen door de dagvoorzitters. U kunt in de chat algemene opmerkingen/vragen plaatsen. De organisatie kijkt ook mee; dus ervaart u problemen gedurende uw deelname; plaats ze dan op de algemene chat; dan kan er snel geschakeld worden of chat direct via de helpdesk. U kunt in en uit het platform zonder dat dit gevolgen heeft voor uw aanwezigheidsregistratie. Let wel: er wordt precies geregistreerd hoe lang u actief ingelogd bent.

Plenaire presentaties
De plenaire sprekers en programmaonderdelen zijn toegankelijk voor iedereen. U gaat naar de plenaire zaal via de button ‘programma’ op het platform. Tijdens de presentaties kunnen er via de chat vragen gesteld worden; na de presentaties zullen de dagvoorzitters de binnengekomen vragen selecteren en voorleggen aan de sprekers. 

Parallel programma
Elke parallelronde heeft u de keuze 1 van de 4 sessies te volgen. De sessies zijn ingevuld door de 4 organiserende verenigingen. U gaat naar de desbetreffende ‘virtuele zaal’ via de button ‘programma’ op het platform en betreedt de zaal. Tijdens de presentaties kunnen er via de chat vragen gesteld worden; sprekers zullen hier direct op in gaan of aan het einde van de sessie de vragen beantwoorden. Tijdens het parallelprogramma is het mogelijk om van sessie te wisselen; hier merken de sprekers niets van. Enkel de sessies waaraan een maximum is gekoppeld, en deze vol zijn is het niet mogelijk om te delen. 

Poster presentaties
Tijdens het gehele congres is het mogelijk om de poster presentaties te bezoeken. Hier vindt u de posters, het bijbehorende abstract en eventueel een 3 minuten durende audiopitch, ingesproken door de auteur van de poster. U kunt tevens chatten met de auteur en/of een videocall plannen voor inhoudelijke vragen. 

Netwerken
Tijdens het gehele congres is het mogelijk om op elk moment te netwerken.
Dit kan op twee manieren:
– U gaat naar de Netwerk Caroussel: hier wordt u ad random gekoppeld aan een andere deelnemer die ook in de Caroussel zit. U kunt 3 minuten met elkaar in gesprek. Daarna wordt u gekoppeld aan een andere deelnemer.

– U gaat naar ‘Deelnemers’. Hier kunt u op naam zoeken in de lijst actieve deelnemers. Heeft u de persoon gevonden die u wilt spreken; dan kunt u hij/zij een berichtje sturen; chatten en een video gesprek op starten waarbij u 1 op 1 een gesprek hebt. Evt. kunt u meerdere deelnemers aan dit gesprek (met beeld) toevoegen.