arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Praktische informatie sprekers

Onderstaand vindt u praktische informatie voor sprekers tijdens de Geriatriedagen 2024.
Tijdens het congres wordt deze pagina geüpdatet in geval van wijzigingen. 

Praktische informatie voor deelnemers vindt u hier.

  • Uw PowerPoint presentatie (graag zelf meenemen op USB) kan op de dag zelf worden geïnstalleerd in de zaal. Er zal technische ondersteuning aanwezig zijn op locatie.
  • Graag uiterlijk in de pauze voorafgaand aan uw presentatie, uw presentatie op het bureaublad plaatsen in de zaal waarin u uw voordracht geeft. De voorkeur heeft om dit direct na binnenkomst te doen. Zorg ervoor dat uw presentatie beeldverhouding 16/9 heeft.
  • Indien u animaties en/of video’s in uw presentatie heeft, is het aan te raden uw presentatie op locatie tijdig te testen. De technicus zal de presentatie met u doorlopen of alles werkt.
  • Wij bewaren de PowerPoint van uw presentatie. Deze zal alleen met deelnemers gedeeld worden (in PDF-format) als u hiermee akkoord gaat. Ter plekke kunt u dit aangeven bij de registratiebalie.
  • In verband met de CGR richtlijnen, vragen wij u vriendelijk, maar strikt, om een disclosure slide te tonen. Deze dia moet worden getoond voor het begin van uw wetenschappelijke presentatie. Klik op onderstaande button voor een blanco format.

In de congress app kunt u zien in welke zaal uw presentatie plaatsvindt, of klik hier voor het programmaschema.