arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

De Innovatieprijs GERIATRIE

De Innovatieprijs GERIATRIE – Oproep inzendingen!

Met enthousiasme kondigen we opnieuw de mogelijkheid aan om deel te nemen aan De Innovatieprijs GERIATRIE, in het leven geroepen door de Stichting Gezondheid Voor Ouderen (SGVO), met prof. dr. G.J. Ligthart, klinisch geriater, erelid van NVKG en grondlegger van de SGVO als belangrijke inspiratiebron.

De Innovatieprijs GERIATRIE zal voor het tweede jaar op rij worden uitgereikt tijdens de Geriatriedagen 2024. Het prijzengeld bedraagt €2.500,-. We zijn op zoek naar vernieuwers binnen de geriatrie die innovatieve ideeën hebben ontwikkeld om de gezondheid van ouderen te verbeteren. Heb jij of je team een mooie innovatie bedacht en uitgeprobeerd in de praktijk? Of het nu gaat om procesinnovatie, organisatorische innovatie, innovatieve samenwerking, technologische innovatie of digitale innovatie, elke vorm van innovatie maakt kans op De Innovatieprijs GERIATRIE.

Wil je meedingen naar deze prestigieuze prijs binnen de geriatrie? Stuur vóór 22 januari 2024 een beknopte beschrijving van jouw innovatie (maximaal 1 A4) en een plan waarin je uiteenzet hoe je het prijzengeld zou willen besteden (lees hier de criteria). Mail je inzending met als onderwerp ‘Inzending De Innovatieprijs GERIATRIE 2024’ naar gezondoud@hotmail.com.

Een deskundige jury zal uit alle inzendingen 3 finalisten selecteren. Deze finalisten krijgen de kans om hun innovatie te presenteren tijdens de Geriatriedagen 2023, waarna de jury de winnende innovatie zal kiezen.

Als innovatie voor de Innovatieprijs GERIATRIE zullen wij, mede door de ontvangen feedback, in 2024 ook een Innovatie-aanmoedigingsprijs GERIATRIE ter waarde van €1.000,- uitreiken voor een innovatief idee.

Heb jij een goed innovatief idee maar heb je net dat financiële zetje in de rug nodig om ermee aan de slag te gaan? Dan is dit iets voor jou! De Innovatie-aanmoedigingsprijs GERIATRIE zal voor het eerst worden uitgereikt tijdens de Geriatriedagen 2024. We zijn op zoek naar vernieuwers binnen de geriatrie die innovatieve ideeën hebben ontwikkeld om de gezondheid van ouderen te verbeteren. Heb jij of je team een mooie innovatief idee? Of het nu gaat om procesinnovatie, organisatorische innovatie, innovatieve samenwerking, technologische innovatie of digitale innovatie, elke vorm van innovatie maakt kans op De Innovatie-aanmoedigingsprijs GERIATRIE.

Wil je meedingen naar deze prijs binnen de geriatrie? Stuur vóór 15 januari 2024 een beknopte beschrijving van jouw innovatie (maximaal 1 A4) en een plan waarin je uiteenzet hoe je het prijzengeld zou willen besteden. Mail je inzending met als onderwerp ‘Inzending De Innovatie-aanmoedigingsprijs GERIATRIE 2024’ naar gezondoud@hotmail.com.

Een deskundige jury zal uit alle inzendingen 1 winnaar selecteren, die het idee pitcht tijdens de Geriatriedagen 2024.

Aarzel niet om jouw innovatie voor 22 januari 2024 in te sturen naar gezondoud@hotmail.com!

Laten we samen streven naar nieuwe ontwikkelingen en innovaties die de zorg voor ouderen nog verder verbeteren. We kijken uit naar jouw inzending!

Veel succes!

Met vriendelijke groeten,
SGVO-bestuur

Bram Haan, Carina Kok, Jitske Slagmeulen, Marianne Toubi en Judith Wilmer